Arrapat a tu

Aquest dijous 17 de desembre «Arrapat a tu» alça el vol. La nova cançó i videoclip de L’Últim indi del nou disc que sortirà el 28 de gener. Hem estat un any fent les músiques mica en mica, cançó a cançó, amb una gira preciosa i inspiradora pel mig, i tot al seu ritme, aquí a l’estudi d’en Pol Maresma a Sant Pol de Mar. Ens trobàvem els dos a les tardes, a fer cançons, a jugar amb elles i a deixar-nos sorprendre. Ens ho hem passat molt bé veient-les créixer. En Carlus Llamas Cabutí també passava de tant en tant a visitar-nos i ens regalava els seus ritmes tropicals. I en #sashaagranov ens hi posava els seus cellos profunds i elegants.
Un disc que canta a l’amor. Un cant molt antic i conegut. Cançons com l’Illa de les Papallones, Montserrat, Nits sense lluna, Creix, Dalt del teu arbre, les dones de la mar, les dones muntanya etc… Desitgem que aquestes 12 noves cançons us arribin i que la seva música us acompanyi en el volar.
Si sou romàntics i voleu tenir el Cd a les vostres mans, amb el seu llibret, i les seves lletres i les il.lustracions de Alba Teixidor en faré còpies a demanda. Per pre-reservar-lo m’envieu un correu electrònic a eduard.costa@gmail.com i us apunto a la llista. Quan tingui les primeres 500 persones el fabrico i us l’envio a casa vostra. Així de senzill.
Una abraçada ben gran a tots.