El dia dels oceans

El dia 8 de juny és el Dia Mundial dels Oceans. Gent d’arreu del planeta celebra i commemora l’Oceà que ens connecta a tots. Uneix-te amb la teva família, amistats, la comunitat a celebrar aquest dia. Un dia per fer-nos conscients del vincle que tenim amb les seves aigües. La gent de l’Institut de Ciències del Mar ens proposa de fer un vídeo amb els vostres missatges cap al mar, perquè senti la vostra veu, alta i clara. Els vostres desitjos. Tot el que us vingui al cap. El dia 8 publicarem el vídeo aquí i al canal de l’ICM amb totes les vostres participacions. Serà bonic. Gràcies per participar.
El vídeo l’heu d’enviar al LINK http://icmdivulga.icm.csic.es/dia-oceans-2020/?lang=ca

Com fer el vídeo? Ben senzill. Fes-lo en horitzontal – Així es veurà millor en el muntatge final. Que es vegi bé el missatge – Pots escriure’l missatge en un foli, amb lletra gran perquè es llegeixi bé. Durada. Uns segons – Que duri prou perquè pugui llegir-se el missatge complet. En qualsevol idioma – Llença el missatge en l’idioma en que et trobis més a gust! Utilitza el hashtag #AnhelDeMar (#AnhelodeMar en castellà, #ArelaDeMar en gallec)
***
El día 8 de junio es el Día Mundial de los Océanos. Gente de todo el planeta celebra y conmemora el Océano que nos conecta a todos. Únete con tu familia, amistades, la comunidad a celebrar este día. Un día para hacernos conscientes del vínculo que tenemos con sus aguas. La gente del Instituto de Ciencias del Mar nos propone hacer un vídeo con vuestros mensajes para el mar, para que sienta vuestra voz. Vuestros deseos. Todo lo que se os ocurra. El día 8 publicaremos el vídeo aquí y en el canal del ICM con todas vuestras participaciones. Será bonito. Gracias por participar.
El vídeo mandadlo al Link http://icmdivulga.icm.csic.es/dia-oceans-2020/?lang=ca


Cómo hacer el vídeo? Muy sencillo. Hazlo en horizontal – Así se verá mejor en el montaje final. Que se vea bien el mensaje – Puedes escribirlo en un folio y con letra grande. Duración. Unos segundos – Que dure lo suficiente para que pueda leerse el mensaje completo. En cualquier idioma – Escribe el mensaje en el idioma en el que te encuentres más a gusto! Utiliza el hashtag #AnhelDeMar (#AnhelodeMar en castellano, #ArelaDeMar en gallego)