El sol torna a brillar (videoclip)

Bon dia a tots. Són les 7:32AM, el sol torna a brillar. Així que us convidem a llevar-vos, a anar al menjador de casa, a obrir la cadena de música, del mòbil o del Bluetooth, a pujar el volum i a entregar-vos a la música, i que passin coses. La música té aquesta qualitat, la de fer-nos viatjar només tancant els ulls.

“El Sol torna a brillar” ha estat coproduïda amb en Pol Maresma al seu estudi personal a Sant Pol de Mar. Hi han tocat els integrants del grup: Carlus Llamas (bateria), David Curto (elèctriques), el mateix Pol Maresma (guitarrele, baix i contrabaix), i hi han col.laborat la Marta Roura, la Bea Garcia i la Nur Rosés (veus) i en Sasha Agranov (violoncel).

El videoclip es va enregistrar a la Platja de les Barques de Sant Pol de Mar el dimecres 11 de març de 2020, dos dies abans del confinament. Està dirigit per la Sònia Armengol, una creadora audiovisual independent que treballa habitualment amb l’Eduard. El clip respira l’essència de la descobert, de la joia, del joc i la senzillesa de la vida. La platja del clip és una platja del Maresme, però aquesta mateixa escena podria estar passant en aquell mateix moment a qualsevol costa Mediterrània o del món: a les platges d’Algèria, d’Israel, de Tailàndia o d’Austràlia, nens jugant amb l’aigua i la sorra celebrant el seu primer bany de l’any. Aquesta guspira està sempre allà. Passi el que passi, està sempre allà.

Gràcies per escoltar. Gràcies per compartir.