Tot sobre el concert d’Àger

S’acosta el concert Música sota les estrelles. El farem el dissabte 23 de novembre al planetari del Parc Astronòmic Montsec. Com funciona aquest concert? Es faran dos passis. Un a les 22h i l’altre a les 23h. Tot el public arriba a les 22h. Mentres uns estan al concert els altres fan l’observació astronòmica al Parc de Telescopis i al revés.

Tot el concert anirà acompanyat de projeccions del cel en cada cançó. I la sorpresa. Va sí! la direm, perquè no ens ho podem guardar. A la darrera cançó obrirem la cúpula del planteri Ull del Montsec (per cert, l’únic del món que s’obre) i acabarem sota cantant sota el cel del Montsec.

Són 68 persones a cada torn, en total 136 visitants màxim. Per tant no vadeu. Les entrades les trobareu aquí:
http://www.astromontsec.cat/muslinkIII/venda/index.jsp…

Per cert, si veniu amb temps, el mateix dia al matí hi ha (i també l’endemà del concert) visites diürnes amb sessió de planetari i sessió d’observació solar. N’hi ha de públic adult (https://www.parcastronomic.cat/visita-diurna) i també d’adaptades a públic familiar (https://www.parcastronomic.cat/visita-diurna-familiar).

I si voleu aprofitar per fer un cap de setmana complet sota les estrelles podeu visitar la web turística del Montsec www.montsec.cat. Hi ha la guia de serveis amb allotjaments, restaurants i activitats per fer a la zona.

Us passo la web del Parc per si voleu veure les altres activitats que fan a l’obsevatori www.parcastronomic.cat.

Els horaris d’obertura i de sessions els teniu aquí:
https://www.parcastronomic.cat/horaris
https://www.parcastronomic.cat/horari-de-sessions
(foto: Josh Hild)