Estrena videoclip "La sorra del desert"

Dins del capoll la flor espera en silenci. S'obre quan la vida li ho diu. I quan s'obre, ho dóna tot a la vida. Avui compartim aquesta flor: "la sorra del desert". La primera cançó que escolteu del disc "L'últim indi" que sortirà al març. 

I la cançó veu la llum acompanyada d'un videoclip formidable. Gravat a cavall d'espais tan preciosos com Fuerteventura, a l'Oasis de Dunes del Parc Natural del Corralejo, als boscos de Santa Fe del Parc Natural del Montseny i al Parc Natural de Tamadaba de l'illa de Gran Canaria. 

El clip, capitanejat pel seu director i realitzador Miki Martinez i per la Jana Manich (edició i postproducció), és aquella peça perfecte a l'engranatge que fa que la cançó voli, i que experimenti la màgia que es dóna quan música i imatges van de la mà. Des d'aquí gràcies a tot l'equip humà que l'ha fet possible: Miki i Jana de Lamoscadelatele, a l'Arena i en Toni de la productora de Canàries, a la Ximena, la Patrícia i a l'equip de Clipper's sounds.

I recordeu si voleu veure L'últim indi en directe i sentir la sorra del desert amb tota la força del directe, teniu una cita el dissabte 13 d'abril al Festival Strenes, al Teatre Municipal de Girona a les 21:00h. Les entrades disponibles aquí.

Una forta abraçada.

L'últim indi ja camina.

La sorra del desert

Com un gra de sorra en el desert,
m’engruno en el vent.
M’alço i caic i em torno a alçar
en el camí de la sorra del desert.

I per un moment jo sóc el vent,
en d’altres, el desert.
M’alço i caic i em torno a alçar,
torno a caure i em torno a alçar.

I per un moment jo sóc el vent,
en d’altres, el desert.
M’alço i caic i em torno a alçar
en el camí de la sorra del desert,
sabent que sempre tornarà,
sabent que sempre tornarà el vent.